Reparatii ferestre Reparatii termopane Reparatii Usi Termopan reparatii ferestrePlase de insecte reparatii ferestreContact


Reparatii Ferestre
Reparatii UsiAi nevoie de o reparatie a usii, intretinere sau reglaj in Bucuresti ? Pentru noi nu conteaza vechimea usii


Oferim servicii incepand de la intretinere, reparatii si pāna la inlocuirea usilor, piese de schimb pentru reparatii de la mai multi producatori (gu, aubi, roto, sucho).

Putem inbunatati usa dumneavoastra impotriva pirderilor de caldura, zgomot precum si impotriva efractiei, furnizorii nostri oferindu-ne componente de calitate pentru usi , impreuna vom gasi o solutie eficienta.

O parte importanta a serviciilor noastre este bazata pe reparatii, consideram ca este mai util, rapid si ieftin pentru a repara usa decāt pentru inlocuirea usii, enumerand mai jos mai multe tipuri de usi:

 • reparatii usi glisante cea mai intalnita problema la usile glisante fiind rolele, inlocuirea rolelor fiind necesara, acestea nu se pot repara.
 • reparatii usi garaj: usile de garaj deasemenea pot fi de mai multe tipuri: usi rulou, usi sectionale


 • Exista posibilitatea ca usile sa nu creeze probleme īn perioada de garantie oferita de furnizor, in cazul unor probleme aparute discutati cu compania care v-au montat usile īn prima instanta īn ceea ce privesc reparatiile, daca nu sunt de gasit sau nu doresc sa va ajute ,nu va ingrijorati noi www.reparatii-ferestre.com suntem aici pentru a va ajuta in repararea problemelor legate de usa dumneavoastra.

  Profilele din aluminiu cat si cele din pvc din care se confectioneaza usile sunt destul de rezistente, dar īn cazul in care o balama sau maner de la usa a cedat sau s-a rupt, trebuie reparat sau inlocuit.

  Inlocuirea se face si in cazul in care geamul de la usa s-a spart sau garnitura si-a pierdut elasticitatea.

  Reparatii usi gealan, reparatii usi rehau, reparatii usi schüco, reparatii usi veka, reparatii usi glisante, reparatii feronerie usi etc.
  Reparatii usi balcon, reparatii usi garaj, reparatii usi interioare, reparatii usi sticla, reparatii porti din fier forjat sau teava rectangulara etc.

  Daca nu ati putut preveni defecterea usilor, va stam la dispozitie oferindu-va o gama extinsa de accesorii usi.

  Contactati echipa www.reparatii-ferestre.com pentru orice tip de reparatie usa in orice moment!

  IMPORTANT: Producatorul de garnitura recomanda ungerea acestora cu uleiuri speciale pe baza de silicon pentru ca garnitura sa-si pastreze elasticitatea, sa nu imbatraneasca prematur sau sa devina rigida, deteriorarea garniturii atragand dupa ea o etansare necorespunzatoare, patrunderea apei si a curentilor de aer prin locurile pe unde ea ar trebui sa etanseze.
  Copyright © 2011 reparatii-ferestre.com