Reparatii Termopane

reparatii termopane
 
 • Reparatii Termopane

  Executam servicii de reparatii termopane din aluminiu sau pvc indiferent de varsta sau problema acestora, pentru orice tip de problema exista reparatii-ferestre.com, noi va putem ajuta reparam piesele deteriorate, inlocuim orice accesorii pentru termopane, balamale, garnituri, manere (cremoane ), broaste, feronerie, sticla termopan.
  Cu experienta de mai multi ani în domeniu, lucrari de confectionare si montaj termopane, tehnicienii nostri au initiativa si inventivitatea pentru a gasi raspunsuri la provocarile mai neobisnuite, orice problema la termopane poate fi remediata printr-o solutie competenta.

  Reparatii termopane din aluminiu, ferestre si usi. Aluminiu necesita mai multa atentie atat la reparatii cat si la utilizarea acestora. Cu trecerea timpului garnitura se deterioreaza facand imposibila etansarea ferestrei sau a usii. In cele mai multe cazuri garnitura tamplariei de aluminiu este prevazuta cu o sina cea ce necesita montarea garniturii inainte de asamblarea cadrului iar operatia de inlocuirea garniturii la termopanele din aluminiu devenind mai greoaie dar nu imposibila.Toate termopanele din aluminiu sunt prevazute cu garnitura centrala in multe cazuri acestea lipsesc cu desavarsire dar tot in atatea cazuri montarea garniturii devine imposibila din cauza executiei. Alege reparatii termopane efectuate de catre personal calificat deoarece inlocuirea unei piese de feronerie la termopane necesita reglaj iar inlocuirea sticlei termopan necesita calare.

  Daca nu a-ti putut preveni defecterea termopanelor, va stam la dispozitie oferindu-va o gama extinsa de accesorii termopane: manere, feronerie, balamale, garnituri sau plase insecte pentru termopane.

  Contactati-ne pentru reparatii termopane, indiferent ca aveti ferestre sau usi din pvc, aluminiu sau lemn stratificat.