Reparatii Ferestre

 
 • Reparatii Ferestre

  Atuuri : o functionare corecta a ferestrelor un confort termic sporit datorita reglajelor efectuate la fereastra (pierderi de caldura mai mici), izolare fonica mai buna a ferestrei, ferestrele nu vor mai scartai sau freca, durata mai indelungata de viata a ferestrei cu geam termopan. Executam orice reparatie fereastra indiferent de varsta sau problema acestora.

  Profilele din aluminiu cat si cele din pvc din care se confectioneaza ferestrele si usile sunt destul de rezistente, dar în cazul in care o balama sau maner de la fereastra sau usa a cedat sau s-a rupt, trebuie reparat sau inlocuit.

  Inlocuirea se face si in cazul in care geamul de la fereastra ori usa s-a spart sau garnitura si-a pierdut elasticitatea Pentru inchiderea corecta a ferestrei, orice inlocuire de: geam, feronerie trebuie efectuata de catre personal calificat deoarece inlocuirea unei piese de feronerie la ferestre sau usi necesita reglaj iar inlocuirea sticlei necesita calare, chiar si inlocuirea garniturii necesita atentie fiinca o inlocuire de garnitura la fereastra, usa atrage dupa ea demontarea si montarea geamului

  Ne puteti contacta si pentru urmatoarele servicii:

  reglare feronerie

  reglaj sau inlocuire balama fereastra

  reparatie sau inlocuire feronerie fereastra (pvc)

  deblocare ferestre

  adaptare inchidere suplimentara fereastra

  ajustare fereastra

  Reparatii ferestre gealan, reparatii ferestre rehau, reparatii ferestre schüco, reparatii ferestre veka etc. Reparatii Ferestre Aluminiu, Reparatii Ferestre PVC, Reparatii Ferestre Lemn Stratificat.

  IMPORTANT: Mizeria, grasimea depusa (in special la geamurile din bucatarie), praful, sunt factori care actioneaza decisiv producand defecte la sistemele de feronerie.

  Daca nu ati putut preveni defecterea ferestrelor, va stam la dispozitie oferindu-va o gama extinsa de accesorii ferestre. Contactati echipa www.reparatii-ferestre.com pentru orice tip de reparatie fereastra in orice moment!