Plase insecte

reparatii usi
 
  • Plase insecte

    Plase insecte, oferim un serviciu complet de consultanta, proiectare si montaj plase tantari pentru usa si fereastra. Plasele de insecte reprezinta un accesoriu necesar tamplariei dumneavoastra din PVC,ALUMINIU sau LEMN STRATIFICAT. Reprezinta solutia practica si moderna de evitare a contactului cu fel de fel de insecte zburatoare, ce pot patrunde in locuinta dvs.

    Dispunand de personal cu înalta calificare veti benificia de plasele de insecte in cel mai scurt timp. Pe langa rapiditatea de livrare oferim clientilor nostri calitatea produselor noastre, o gama larga de modele, culori de plase de tântari care pot satisface orice nevoie de protectie impotriva insectelor. Plasa de tantari se aplicata pe exteriorul tamplariei, la ferestre si usi din pvc, aluminiu, lemn stratificat, lemn si chiar fier. Va putem oferi o gama larga de accesorii plase tantari: sita, balamale, coltari etc. In cazul in care plasa (sita) s-a rupt linistea unei nopti de vara este pusa in pericol, nu va ingrijorati oferim si servicii de asistenta si reparatii plase tantari.

    Plasele de tântari sunt fabricate folosind o plasa (sita) fina care permite patrunderea aerului si a luminii iar cadrul este din aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea dorita. Contactati echipa www.reparatii-ferestre.com pentru orice tip de plasa insecte in orice moment!