Intretinere ferestre

Intretinere ferestre
 
 • Intretinere ferestre

  Despre intretinere ferestre se pot spune:

  Intretinerea sau revizia tamplariei dvs. cu geam termopan este o etapa care trebuie aplicata periodic (cel putin odata pe an) si este recomandata de producatori ai componentelor din care este alcatuita ferestra termopan sau usa termopan pe care o utilizati. In primul rand, producatorul de feronerie, mentioneaza acest lucru, de multe ori inscriptionand acest lucru si pe elementele distribuite. Aceasta revizie este necesara pentru a evita griparea si functionarea greoaie a feroneriei.

  Mizeria, grasimea depusa (in special la geamurile termopan din bucatarie), praful sunt factori care actioneaza decisiv producand defecte la sistemele de inchidere deschidere.

  Fie ca fereastra este din PVC sau aluminiu cu geam termopan, revizia periodica este absolut necesara si va ofera urmatoarele avantaje:

  - o functionare corecta a ferestrelor termopan si usilor termopan - un confort termic sporit datorita reglajelor efectuate la fereastra termopan(pierderi de caldura mai mici) - izolare fonica mai buna a ferestrei termopan - ferestrele termopan nu vor mai scartai sau freca - durata mai indelungata de viata a ferestrei cu geam termopan