Reparatii ferestre Reparatii termopane Reparatii Usi Termopan reparatii ferestrePlase de insecte reparatii ferestreContact


Reparatii Ferestre
Despre Reparatii ferestre
Despre reparatii ferestre se pot spune:

Desi este adevarat ca ferestrele cu geam termopan din PVC, sunt confectionate dintr- un material care nu se degradeaza in timp , nu sunt multi producatori care pot oferi o garantie mai mare de 5 ani .Īn ceea ce priveste īn special la ferestrele termopan, PVC, garantia de 5 ani se refera numai la cadrul de PVC si nu la componentele ferestrei, cum ar fi cremoanele(manerele ferestrelor), mānerele usilor, feroneria. Garantia pe aceste elemente nu se poate extinde mai mult de un an.

Compania noastra beneficiaza de personal instruit īn mod corespunzator care stie cum sa identifice piesele de care aveti nevoie , sa le repare de asemenea va pot sfatui ce marca de produse sa alegeti . Nu este neaparat necesar sa va deplasati dumneavoastra la noi ;daca aveti posibilitatea de a trimite un fax sau un mail cu o fotografie a defectului ferestrei ,noua ne este suficient pentru a va gasi rezolvarea si astfel ati si economisit din timpul dumneavoastra.

Una din problemele cu care se confrunta proprietarii de case atunci cānd cumpara ferestre din PVC,ferestre termopan este ca aceste ferestre cu geam termopan trebuie sa fie fixate foarte bine in suruburi ca sa reziste in timp. Multi proprietari sunt nedumeriti de acest fapt,crezand ca reparatiile ferestrelor ar fi un lucru de domeniul trecutului odata ce au instalat ferestrele termopan din PVC sau ferestrele termopan din aluminiu.

Īn afara de acest aspect , ferestrele termopan (PVC,aluminiu) sunt produse de mari dar si mici intrepinzatori ; Exista posibilitatea ca ferestrele termopan sa nu creeze probleme īn perioada de garantie oferita de furnizor dar ulterior acestei garantii sa apara probleme de reglare a feroeneriei,de schimbare a garniturii etc. atunci beneficiarii pot constata ca firma care a vāndut ferestrele termopan si care ar trebui sa fie responsabila nu mai este īn afaceri.

Deci, ce faci daca ferestrele PVC sunt relativ nou instalate in casa dumneavoastra si īncep sa va faca probleme.(geam termopan spart,feronerie rupta)?

Multi proprietari de ferestre termopan,usi termopan (PVC,aluminiu, lemn stratificat), evident primul lucru care il fac este sa contacteze Societatea la care a apelat sa instaleze ferestre termopan din PVC sau Aluminiu. Sau poate ei vor trebui sa apeleze la o alta societate, daca societatea care a vāndut produsele nu mai este in afaceri.

Pentru majoritatea proprietarilor acesta este un scenariu īnfricosator ca au platit o suma mare de bani pentru instalarea acestor termopane, Dar vestea buna este ca exista echipa www.reparatii-ferestre.com formata din profesionisti pregatiti sa ofere service complet ferestrelor,usilor dumneavoastra la un pret rezonabil. Exista si firme care atunci cand merg la client pentru repararea ferestrelor incearca pe cat posibil sa convinga clientul ca este necesara inlocuirea completa a tamplariei deoarece instalarea īn īntregime a ferestrelor noi ; pentru ei reprezinta o afacere mult mai buna decat incercarea de a il ajuta pe client reparand tamplaria existenta.

Dar pentru acest tip de problema exista www.reparatii-ferestre.com noi va putem ajuta - reparam , inlocuim ,reglam piesele deteriorate ale ferestrelor termopan din PVC, aluminiu lemn stratificat de asemenea, piese pentru usi PVC .De asemenea inlocuim:balamalele, garniturile, manerele (cremoanele ) ferestrelor si usilor din PVC si Aluminiu . Important !

Principalul lucru pentru orice proprietar este sa realizeze faptul ca avand ferestre si usi PVC defecte nu īnseamna ca ele trebuie īn mod necesar sa fie īnlocuite. Discutati cu compania care va montat tamplaria īn prima instanta īn ceea ce priveste reparatiile termopanelor, daca nu sunt de gasit sau nu doresc sa va ajute ,nu va ingrijorati noi www.reparatii-ferestre.com suntem aici pentru a va ajuta in rezolvarea problemelor legate de tamplaria dumneavoastra.

Copyright © 2011 reparatii-ferestre.com