Reparatii ferestre Reparatii termopane Reparatii Usi Termopan reparatii ferestrePlase de insecte reparatii ferestreContact


Reparatii Ferestre
Amenajari interioare
Despre amanejarile interioare se pot spune:

Intelegem nevoile clientilor, pentru ca si noi suntem, la randul nostru, clientii altora. Stim ca lumea in care traim este una intr-o continua schimbare si mai stim ca bunul simt in mediul comercial este pasare rara.

De aceea dezvoltam aceasta afacere care sa ofere solutia pe care toti o cautam: produsele si serviciile de cea mai buna calitate la cele mai rezonabile preturi posibile.

Venind in intampinarea dorintelor dvs. o echipa de profesionisti cu experienta in amenajari interioare va sta la dispozitie. Va oferim o gama variata de servicii pornind de la renovari pana la ultimul detaliu, toate realizate la cele mai inalte standarde occidentale :

amenajari interioare, zugraveli, finisaje, montaj rigips, scafe rigips, montaj gresie, faianta, montaj parchet, termoizolatii, instalatii electrice, sanitare, pozeamenajari interioare, amenajari interioare living, amenajari gresie si faianta. La nevoie, oferim consultanta si transport materiale gratuit.

Specialistii nostri isi Óndreapta atentia in directia calitatii si garantiei serviciilor oferite. Din dorinta de a fi transparenti am afisat preturile actualizate :

Montaj RIGIPS + glet + lavabila8 EUROmetru patrat
Montaj GRESIE & FAIANTA30 Leimetru patrat
Izolatii balcoane25 leimetru patrat
Montaj parchet7 leimetru patrat
Glet ipsos7 leimetru patrat
Glet finisaj5 leimetru patrat
Lavabila3 leimetru patrat
Tencuiala12 leimetru patrat
Glafuri7 leimetru liniar


Asteptam sa ne contactati la numerele de mai jos.

TELEFON :0720487396 , 0785601685

CINE SUNTEM ? De fapt si de drept, ce conteaza este ca suntem o echipa. O echipa de tineri pasionati de ceea ce fac, care au inteles (separat, apoi impreuna) ca cel mai important in viata este sa dai tot ce ai mai bun . Am intrat in domeniul amenajarilor interioare de aproape 5 ani cand am inceput sa lucram numai pe la rude si cunoscuti. Am trecut, treptat, de la cateva lucrari facute pe la prieteni la zeci de lucrari realizate lunar.


Copyright © 2011 reparatii-ferestre.com