Amenajari interioare

Amenajari interioare
 
 • Amenajari interioare

  Despre amanejarile interioare se pot spune:

  Intelegem nevoile clientilor, pentru ca si noi suntem, la randul nostru, clientii altora. Stim ca lumea in care traim este una intr-o continua schimbare si mai stim ca bunul simt in mediul comercial este pasare rara.

  De aceea dezvoltam aceasta afacere care sa ofere solutia pe care toti o cautam: produsele si serviciile de cea mai buna calitate la cele mai rezonabile preturi posibile.

  Venind in intampinarea dorintelor dvs. o echipa de profesionisti cu experienta in amenajari interioare va sta la dispozitie. Va oferim o gama variata de servicii pornind de la renovari pana la ultimul detaliu, toate realizate la cele mai inalte standarde occidentale :

  amenajari interioare, zugraveli, finisaje, montaj rigips, scafe rigips, montaj gresie, faianta, montaj parchet, termoizolatii, instalatii electrice, sanitare, pozeamenajari interioare, amenajari interioare living, amenajari gresie si faianta. La nevoie, oferim consultanta si transport materiale gratuit.

  Specialistii nostri isi îndreapta atentia in directia calitatii si garantiei serviciilor oferite. Din dorinta de a fi transparenti am afisat preturile actualizate :

  Montaj RIGIPS + glet + lavabila

  8 EUROmetru patrat

  Montaj GRESIE & FAIANTA

  30 Leimetru patrat

  Izolatii balcoane

  25 leimetru patrat

  Montaj parchet

  7 leimetru patrat

  Glet ipsos

  7 leimetru patrat

  Glet finisaj

  5 leimetru patrat

  Lavabila

  3 leimetru patrat

  Tencuiala

  12 leimetru patrat

  Glafuri

  7 leimetru liniar  Asteptam sa ne contactati la numerele de mai jos.

  TELEFON :0720487396 , 0785601685

  CINE SUNTEM ? De fapt si de drept, ce conteaza este ca suntem o echipa. O echipa de tineri pasionati de ceea ce fac, care au inteles (separat, apoi impreuna) ca cel mai important in viata este sa dai tot ce ai mai bun . Am intrat in domeniul amenajarilor interioare de aproape 5 ani cand am inceput sa lucram numai pe la rude si cunoscuti. Am trecut, treptat, de la cateva lucrari facute pe la prieteni la zeci de lucrari realizate lunar.